De bende van Bork is klaar voor nieuwe avonturen .

maandag 1 juli 2019

Weer naar de puppen

Eigenlijk zou hier nu het verslag van BSBE komen te staan  maar aangezien we gisteren weer op puppy bezoek geweest zijn komt er eerst even een puppy spam blog tussen door.

Gisteren dus opnieuw naar Wijdenes. Jenny ging met ons mee. We hadden afgesproken haar rond half 11 op te halen. Even een andere route dan normaal omdat de TT in Assen was en het verkeer rond de stad wel eens vast kon zitten. Iets na half 11 stapt Jenny in de bus en rijden we via us Heitelan naar Noord Holland. Als we arriveren zijn de puppen lekker in de tuin, we maken kennis met andere puppen kopers en genieten van het jong leven in de voortuin. Uiteraard ga ik eerst even de achtertuin in om de andere Muskoka dames te begroeten. De beide nestjes lopen nu heerlijk door elkaar in de woonkamer en tuin. Het nestje van Djanis is nu 6,5 weken oud en die van Djoplin 5, 5 week. Het lijkt wel een gedeeld moederschap tussen Djoplin en Djanis, de puppen drinken bij beide.  Het  is genieten van de kleintjes, spelen met elkaar en dan boem opeens ligt alles weer in een diepe slaap.



Verstoppertje spelen.


De puppen van Djoplin hebben een gekleurd bandje om zo zijn de nestjes toch nog uit elkaar te houden.

Ik ben de baas .


Heerlijk in het zonnetje met je speeltje.



Of onder de boom in de schaduw.



Etenstijd. Met z'n alleen aan de trog.

 

Moe.


Handig die lange oren , je kunt je zus zo de stoep op trekken.








Eigenwijs ?? Wie ?? Ikke ??



Deurblokkade, opeens zijn alle puppen weg. ze zijn naar binnen en gaan achter de voordeur opeen stapeltje liggen slapen.



Unieke tocht strip of deurstoppers.


De kikkers doen aan puppy oppas.






Het werd druk in Wijdens. Issabel en Corne. Sjouke , zijn zus  en Miranda kwamen ook langs. We hadden met elkaar een puppy shower BBQ. Wij met z'n allen op de oprit met uitzicht op de ren met puppen. Wat een rijkdom.








Zo lief hoe ze samen slapen.




He meneer, waarom zit jij nu buiten het hekje ?? Vind je ons niet lief ?





Moe naar een drukke dag.

 
Het was een prachtige middag. In de avond vertrekken we weer naar het Noorden. We brengen Jenny thuis en gaan dan door naar Westerbork, waar we door de ratten besnuffeld werden. Waar zijn jullie geweest baasjes wat een geurtjes nemen jullie mee.
 

1 opmerking:

sjoukje en hans postma zei

Prachtige plaatjes!