De bende van Bork is klaar voor nieuwe avonturen .

vrijdag 18 september 2020

Muskoka dames in de meute

Sinds afgelopen dinsdag is de meute hier bijna verdubbeld. Petra en Leo hadden een week vakantie in Zweden en Denemarken geboekt. Wij kregen de vraag of 4 van de meiden hier mochten logeren. 1 ging er naar Josephine en 2 gingen mee op vakantie. Ze zouden op woensdag afreizen naar Zweden. Alin en ik hadden hun voorgesteld om dan op dinsdag avond hier alvast heen te komen. Scheelt in de reis en dan zijn de meiden hier. Zo kwamen Petra en Leo dus dinsdag tegen 6 uur aan in Bork. De 6 meiden achterin gaan de tuin in en  zijn direct opgenomen in de groep.


Uiteraard greep ik de kans weer aan om ze alle 12 op de foto te zetten. Het ging niet vanzelf. Onze mannen bleven mooi zitten maar de dames liepen 1 voor 1 weg. Uiteindelijk toch nog in goed 5 minuten alle 12 op de kiek


Petra en Leo vertrekken woensdag ochtend samen met Judy en Djoplin naar Zweden. De andere meiden vermaken zich prima met de heren. Ik kan me weer uitleven met foto momenten.

Broer en zus Elwood en Djanis.


Papa Odin, zoon James en mama Djanis.

Domino met zoon Elwood uit haar eerste nest en zoon Donald uit haar laatste nest.

                             10 op de bank binnen, wat een rijkdom

De meiden zijn snel ingeburgerd. Heerlijk slapen samen

Tijdens mijn avond rondje met Djane komen we een egel tegen.


Na werktijd heerlijk opstap met de dames en heren. Mango en Djane samen waren ze in hun jonge jaren aan elkaar gewaagd op de minicoursing, nu als veteraantjes samen op stap.



De zwarte koppies zijn inmiddels aardig grijs


Djane heeft een zware tijd gehad, een paar zware operaties maar deze oude strijder zit weer heerlijk in haar velletje.



Broer en zus samen. Nog steeds is er veel gelijkenis tussen beide




Prachtig samen vastgelegd.



Mijn grote vriendin Domino, zus van onze Justin, dan zie je Do en denk je .... zou Justin nu ook zo grijs geweest zijn..... Domino en wij hebben een speciale band.

Ik nam Domino mee samen met twee van haar kleinkinderen. Pebbles en James.


Als je dan zo met ze samen in het gras zit dan weet je dat er voor je gewoon een onbetaalbaar iets zit, de liefde die ze je geven is gewoon niet in geld uit te drukken.





Eigenwijs kijken ze in de lens



11 honden in huis en je merkt er eigenlijk weinig van. Sommigen zullen wel zeggen jullie zijn gek, laat ons dan maar gek zijn. De hele week zijn de dames een kostbaar deel van onze roedel. Een week genieten van een bijzonder 11 tal  in de leeftijden van 2 jaar tot 14 en een half samen hebben ze de dikste lol.

Geen opmerkingen: