De bende van Bork is klaar voor nieuwe avonturen .

zaterdag 16 december 2023

In memoriam Wouter

We kregen deze week het trieste bericht van het overlijden van Roeper's Blue Thunder. ''Wouter '' op een gezegende leeftijd van 16 jaar en 7 maanden. 

Wouter.... 1 van de laatsten van wat ik wel eens de gouden generatie van de show heb genoemd. Voor ons was Wouter al jaren uit het oog, maar zijn eerste successen in de jaren 2008, 2009 en 2010 hebben wij van dicht bij mogen mee maken. Wouter en zus Merel. Wat een prachtig koppel in de koppelklasse, succes na succes boekten jullie als koppel maar ook individueel was Wouter een ster. Overwinningen in alle klasses waar hij starte, Stralen op Crufts, Kampioenschappen gewonnen en na zijn show leven een prachtig gouden mandje gekregen bij liefdevolle nieuwe eigenaren. In 2012 kwam je nog een keer terug op de show, als veteraan en je liet zien dat je het kunstje nog niet verleerd was. Maar deze week was je kaarsje echt op, je ging de laatste tijd snel achteruit hoorde ik van Tineke, je lijfje was na een prachtig leven van ruim 16 jaar echt op. Rust zacht Wouter, je zult nooit vergeten worden.

1 van de eerste keren dat we jouw zagen stralen 2008 Groningen


Een nieuw top koppel in de koppelklas. Wouter en Merel. Wat stonden jullie vaak samen op het podium.


wat hebben we vaak van jullie samen mogen genieten, samen met baas piet waren jullie een topkoppel in de ring


Best of Breed, je werd het vaak. Hier in Zwolle 2008


In Belgie haalde je je Crufts kwalificatie


Een koppelkas samen met je moeder, Danish Blue From Muskoka Dream's


De hond van het jaar show 2010, samen met Frodo stond je er.


Als veteraan kwam je in 2019 nog 1 keer terug in de ring. Je liet zien dat je het kunstje nog kon en werd prachtig 1e, opnieuw achter het voor jouw zo vertrouwde nr.


Wouter... 16 jaar en 7 maanden, deze leeftijd  is velen niet gegeven. Je hebt een prachtig leven gehad. Run free behind te rainbow bridge. Voor je baasjes, voor Piet en Tineke en vele anderen ben je uit het oog, maar geloof me, je zit bij velen diep in het Hart.....

Roeper's Blue Thunder....... Rust zacht.

 Alinda & Tjeerd

Dylan, Elwood, Odin, Donald,J ames, en Charlie

1 opmerking:

Anoniem zei

Lieve Tjeerd en Alinda,
Wat een prachtig eerbetoon aan Wouter. Heel mooi om te lezen en weer foto's te zien, die wij vergeten waren! Dikke knuffel