De bende van Bork is klaar voor nieuwe avonturen .

donderdag 21 december 2023

Nat, genieten en storm

 Elke dag is momenteel een feestje voor de mannen. Denk dat ze het prima vinden dat baas nu thuis is.  Het weer werkt alleen niet echt mee en het wandelen is echt een spel met buienradar, zoeken naar de droge momenten. Gistermorgen als eerste met het hele stel er op uit. Met de dreiging van buien de camera maar niet mee, alleen de telefoon , gelukkig maakt die ook mooie plaatjes.

We waren nog geen 5 minuten weer binnen of de sluis boven ging weer open. De mannen lagen in een diepe slaap en kregen er dus weinig van mee. In de middag was er weer een droge vlek op de app, dus even weer alleen met Dylan op stap.

Tis echt nat in het bos, overal grote waterplassen.



Mooie wijze man, de laatste tijd echt heel snel wit geworden nu.


Alles gaat in een versnelling lager, maar het genieten gaat nog steeds op volle toeren.



Dylan heeft echt alles uit dit jaar gehaald, het ijspaleis wat hij altijd was is helemaal ontdooit.



Kiekeboe tussen een met Hedra begroeide eik.



Zijn spiegelbeeld de gek aan steken.


Heerlijk op zijn eigen tempo genieten.


Het maakt hem niks uit of alles blank staat, we gaan er gewoon lekker door heen.


Vanmorgen was de oude baas al weer vroeg wakker. Half vijf verhuisde ik dan ook van bed boven naar de bank beneden.  Als Alinda later ook beneden komt en de andere heren ook de kamer in gaan lig ik er goed ingepakt bij.

Vandaag was er weer een storm in Nederland, harde wind en bakken vol water kwamen naar beneden. Vanmorgen tussen de buien door kon ik nog wel even droog met de mannen op stap, dat er een stevige woei stond laten de onderstaande foto's wel zien.



Hopen dat het de komende dagen wat rustiger weer wordt.

Geen opmerkingen: