De bende van Bork is klaar voor nieuwe avonturen .

zondag 1 juni 2008

Clubmatch Assen

Vandaag hadden we de clubmatch in Assen. Een thuiswedstrijd voor ons. We konden zelfs een klein beetje uitslapen. Om negen uur vanmorgen zijn we vertrokken. Michael, Dylan en Mango hadden we mee. Het was voor Mango zijn eerste echte show. En Dylan was de mascotte voor de beide heren. Als we onze papieren hebbengaan we de tent weer opzetten. Het was erg warm en klam en de tent zorgde gelukkig voor een klein beetje schaduw. Ook vandaag heeft Dylan weer veel nieuwe vriendjes en vriendinnetjes gemaakt.



Michael liet zich weer een svan zijn beste kant zien. Het zag er allemaal super uit. Ook de keurmeester was erg te spreken over hem.

Gebit laten zien.



Lopen.



Michael kreeg 1U en werd tevens beste van het ras(BOB). Dus later op de dag mag hij nog maals de ring betreden.

Toen was het de beurt aan Mango. Zonder enige angst betreed hij de ring. Gaat even lekker knuffelen met de keurmeester en laat zich echt goed zien als hij een stukje moet lopen. De keurmeester is vol lof over Mango. Veelbelovend komt er op zijn keurrapport. Later op de dag in de keuring voor de beste baby van de show wordt Mango 3e. We waren erg trots op hem. Als het lukt komen er op de site van Mango ook filmpjes te staan van deze keuring. Foto's staan er straks zeker op.

In de eindkeuring voor de rasgroep gaat het tussen Michael en een Dalmatische hond. Wie van hun tweeën zal nog in de eindkeuring voor best of show komen. Het werd de Dalmatische hond. Michael werd knap tweede.

Wie wordt er 1e en wie 2e ??



Michael 2e in rasgroep 6.

1 opmerking:

Anoniem zei

Congratulations Michael!

Monica