De bende van Bork is klaar voor nieuwe avonturen .

zondag 1 juni 2008

Clubmatch Brakkenclub Nederland

Gisteren zijn we met onze roedel naar de clubmatch van de Brakkenclub geweest. Ditmaal niet om te showen maar gewoon als toeschouwers. Het was in Hoenderloo, een leuke plaats mooi gelegen op de Veluwe. Rond een uur of tien waren we al op het keuringsterrein aanwezig. Ruim op tijd want het was nog niet echt druk. We hebben snel de partytent opgezet, dus mocht het gaan regenen dan zaten we droog. Petra zou de puppyren meenemen, dan konden onze beagles lekker los. Wij waren er eerder dan Petra dus eerst maar een paar pennen in de grond en een paar honden aan de trekhaak.



Kevin heeft de hele dag zitten genieten.




Lekker los in de puppyren. Het was een perfecte oplossing.



De meeste brakken zijn mooi om te zien ,maar toch ging onze aandacht het meeste uit naar de Hamilton. Alle vier de in Nederland levende Hamiltons waren vandaag aanwezig. Maar alleen Faith en Andra werden vandaag uitgebracht in de showring. Mango was nog te jong en Svear mag met zijn 11 lentes genieten van een heerlijk hondenpensioen. Faith was vandaag de beste Hamilton en won dan ook met de kwalificatie Uitmuntend.


Faith en Andra.




Mango, Faith, Andra en Svear.



Mango, Faith, Andra en Svear.



En kleine Dylan, die liep weer als een kleine prins rond. Overal even knuffeltjes halen, en goed kijken hoe het er aan toe gaat bij zo'n keuring.


Goed kijken hoe het er aan toe gaat.



Even een knuffel aan de keurmeester geven. Misschien helpt het als deze man mij later, als ik wat groter ben, moet keuren.



In de eindkeuring, van de dag, werden Petra en Faith 4e. Een goede prestatie, nogmaals van harte gedfeliciteerd. rond kwart voor 6 vertrokken we weer naar huis. Een lange maar zeer geslaagde en gezellige dag kwam weer ten einde.

Geen opmerkingen: