De bende van Bork is klaar voor nieuwe avonturen .

zondag 2 december 2012

De eerste dag van Elwood in de Borkse meute

Elwood had natuurlijk al een dag vol nieuwe belevenissen gehad. Bij zijn moeder weg gehaald zomaar opeens alleen op de wereld. Met ''vreemde'' mensen mee in een ding op wielen wat herrie maakt, kennismaken met je tante,zoals mensen dat noemen, andere tantes en beesten op vierbenen die er heel anders uitzien dan jezelf,moeder of broers en zussen. En dan als slot stuk kennis maken met je nieuwe vrienden. Al deze nieuwe indrukken moesten natuurlijk wel verwerkt worden in dat kleine koppie. De eerste nacht ging Elwood in zijn bench mee naar boven. Michael en Dylan mochten ook mee, zo had hij niet het gevoel dat hij helemaal alleen was in dat donkere vreemde huis. Elwood valt in een diepe slaap en slaapt de hele nacht goed door. rond kwart voor vijf is hij voor eht eerst wakker. Ik ga met hem naar buiten, een plasje en een poepje volgen snel. We gaan weer naar binnen en ik doe de kleine man terug in zijn bench. Direkt valt hij weer in slaap. Rond half acht is hij weer wakker.  Een nieuwe dag vol nieuwe ervaringen staat op hem te wachten.

Elwood gaat op ontdekkingsreis door zijn nieuwe huis. Hmm, kan ik dit bot eten??


Al snel is de krabpaal van de kat gekraakt. Elwood vind het een heerlijk plekje.


Was Jayson vaak de eerste dagen erg afstandelijk tegenover puppen. Met Elwood gaat het anders. De twee zoeken elkaar steeds op.


Jayson neemt zijn taak als opvoeder erg serieus. Hij neemt Elwood op sleeptouw en samen scharrelen ze rond.  Jayson heeft onze hele meute tot nu toe mee gemaakt en vele wijsheid bijgebracht.


Friends for ever.


De kleine stoere man overziet zijn nieuwe tuin.


Justin en Mango maken een ere haag voor de kleine man. Net op tijd besefte Elwood dat er geen regen water van boven kwam.


Maar als hij rust zoekt dan gaat hij snel weer naar zijn kraak pand.


In de loop van de ochtend komt er visite voor Elwood. Andries en zijn dochtertje Deborah komen kennis maken met de kleine man. Er zijn heel veel knuffels voor Elwood.



Dylan hield ondertussen alles goed in de gaten.


Maar uiteindelijk viel de kleine man weer in een diepe slaap samen met tijger, de knuffel die hij mee gekregen heeft uit zijn nest.


Als hij weer wakker is gaat hij snel naar de oude baas. Heb je het koud Jayson?? Dan zal ik je wel even instoppen.


In de middag stappen we in de auto om naar Drachten te gaan voor een sinterklaasviering. Als we Westerbork uitrijden ligt Elwood al weer heerlijk te slapen in mijn armen. De kleine man legt nu al een link met auto rijden is slapen. De rest van de heren heeft dat ook , is wel makkelijk als je nagaat hoe vaak wij op pad gaan met de heren in de auto.  In Drachten wordt de kleine man weer wakker en maakt kennis met Bo. De hond van Alinda haar broer.

Als er op het raam wordt gebonkt en Anna even later met de zak van sinterklaas de kamer binnen komt kijkt Elwood zijn ogen uit.


De taak papier versnipperen ligt hem wel.


Samen met Bo had Elwood zijn  eigen feestje onder de tafel.


Wat zou er in die zak zitten??


Toch maar eens op onderzoek uit gaan.


Kan iemand mij helpen!!! Het is te zwaar voor mij alleen.


Wat heb jij daar?? Hulp nodig met uitpakken??


Zou er ook een pakje in zitten met de naam Elwood?


Boem, even later ligt hij weer uitgeteld onder de tafel te slapen.


Als de zak leeg is gaat Elwood op inspectie? Nee er zit niks meer in.


En wat kwam er uit de zak van sint?? Een beagletje.


Bo en Elwood spelen de rest van de avond heerlijk met de lege zak.


En ze hadden een lol samen.


Als we naar huis rijden gaan we nog even aan bij kenissen om Elwood te laten zien. De kleine man was in een diepe slaap.

Onderweg naar huis heeft Elwood weer alle tijd gehad om zijn duracell baterijen op te laden . De kleine man gaat weer heerlijk te keer. Mijn slippers zijn een geliefde prooi.


We gaan op bed en Elwood gaat weer in zijn bench. De kleine man valt in een diepe slaap en zal de hele nacht door slapen tot half acht zondag morgen. Heerlijk.

2 opmerkingen:

Sylvia zei

Wat veel nieuwe indrukken heeft Elwood gekregen zeg! En ook gelijk een Sinterklaasviering mee maken!

Heerlijk zeg dat het zo goed is gegaan met hem...!
En ook tussen jullie Borkse Bende...wat zal hij een goed en heerlijk leven bij jullie krijgen!!

Heerlijke foto's om van te genieten en ga zo maar door met je Nikon!!

sjoukje zei

Hoera wij hebben hem gezien en geknuffeld en hebben nu nazorg nodig!Wij hebben het idee dat hij ons nl ook heel leuk vindt!!!!!Maar ja wij weten dat hij het nu zo goed krijgt met al z,n vriendjes!Maar oh oh ..........