De bende van Bork is klaar voor nieuwe avonturen .

donderdag 27 december 2012

Oud en jong samen op stap

De kerstdagen zijn weer voorbij. Voor ons en met name ook voor Elwood een paar drukke dagen. De kleine man heeft in beide dagen weer veel indrukken opgedaan en heel veel gespeelt. Vandaag moest Alinda weer naar haar werk, ikzelf moest voor twee uurtjes aan het werk en had daarna weer alle tijd voor de heren. De winter is nog ver te zoeken en de landerijen rond Westerbork zijn de laatste dagen behoorlijk nat geworden. Grote waterplassen staan er overal. Ik ga weer met de heren rond, als eerste met Mango. Als Mango water ziet moet hij er in, hij kan zich dus heerlijk uitleven. kijk voor zijn foto's op zijn eigen blog. hier
Elwood en Jayson gaan weer samen mee. De oude baas heeft een goede dag en loopt al ongeduldig door huis. Ik doe hem zijn nieuwe winterjas weer aan want op de es staat een behoorlijk fris windje. Als we de straat uitwandelen neemt Elwood de riem van Jayson in zijn bek. Kom maar Jayson lijkt hij te willen zeggen , ik weet de weg. Op de es gaan beiden weer los, het is genieten voor hond en baas.

Wacht op mij .......


Heerlijk samen aan de scharrel.


Mooi zitten voor een koekje


Opeens was er een meningsverschil tussen beiden, gaan we naar links of gaan we naar rechts. Niet 1 van de twee wou toegeven en ieder ging zijn eigen weg.



Stoere kleine man alleen op stap, Jayson liet hem gaan.


Maar Elwood kiest toch eieren voor zijn geld en gaat snel achter Jayson aan. Samen is toch wel zo gezellig.




De oude baas zat heerlijk in zijn vel vandaag en genoot met volle teugen.


Dombo het vliegende olifantje


Jayson zijn nieuwe jas is ook een heerlijk handvat voor de kleine man. Als Jayson niet doet wat Elwood wil pakt hij hem beet aan de kraag van zijn jas en trekt hem de andere kant op.


Dit zijn de dagen waar ik extra van geniet, de smile rond Jayson zijn oude koppie maakt je hele dag goed. Elwood gaat ondertussen mooi zijn eigen gang.



Oud en jong een uniek stel samen.



De koning en zijn kroonprins.



Heerlijk genieten van oud en jong samen.


Ja Jayson was vrolijk, het was echt een dag waar hij weer volop van genoot.



Kleine donderstraal.


Samen wachten op een koekje.



Na een wandeling, met opnieuw weer heel veel foto's, van beide heren komen we weer thuis. Het is tijd voor Michael, Dylan en Justin. De drie heren gaan mee maar blijven aan de riem.  Heerlijk liepen de drie musketiers te snuffelen.


1 opmerking:

Larissa zei

Wat heerlijk zo die twee...ik blijf mee genieten, doet me zo aan onze Simba denken, die op stap ging met pup Helix en daarna pup Chevy..
Blijft iets waardevols om op terug te kijken. Hoop dat je deze momenten nog vaak kunt vastleggen!
Enjoy!