De bende van Bork is klaar voor nieuwe avonturen .

vrijdag 21 juni 2024

Naar de puppen, racen en trainen

 Gisteren zijn we weer op puppy bezoek geweest in Wijdenes, de kleintjes zijn alweer vier weken. De heren mochten nu ook weer mee om samen met de dames van Petra en Leo te spelen in de tuin en weide. We vertrokken al redelijk vroeg uit Westerbork omdat we niet al te laat naar huis moesten want er stond voor s avonds nog een agility training voor Charlie in de planning.  Rond een uur of 11 zijn we in Wijdenes. De heren de tuin in bij de rest van hun familie en wij volgen ze. Knuffelen met de meiden en grote vriendin Domino kwam weer kwispelend naar mij toe, kroop bijna in mijn broekzak zo blij was ze weer dat we er waren. Onze vriendschap blijft toch bijzonder. We gaan naar binnen waar Judy ons al opwacht. In de kamer zitten de pups ook al te kijken.

Hallo , Wie zijn jullie ?


Psst broer kijk ken jij die ??


Tijdens ons vorige bezoek waren de oogjes en oortjes bezig open te gaan. En kropen de mormeltjes alleen nog maar door de bak.  Nu zaten er kleine hondjes keurig in de bak.


Mooie pups met dikke stampers.


De 3 mannen zochten elkaar op en vielen in slaap


Zus er ook bij en weer diep in slaap. Het leven van een pup bestaat nog steeds uit slapen, drinken en de wereld stapje bij stapje verkennen.


Je zou er zo naast gaan liggen.


De dame van het stel.


Diep in coma.


Het was genieten van het kleine grut.


Stoere kereltjes 



Al echte foto modelletjes


In de middag gaan we met de andere honden naar de weide. We doen ze allemaal in de bus zodat Domino ook mee kan en niet het stuk hoeft te lopen. Domino lag echter heerlijk te slapen in de serre en we laten haar lekker liggen.  Met 10 honden in de bus rijden we naar het veld. Petra doet de hekken los en ik rij de bus het land op. 

1 voor 1 doen we de kennels los en komen de honden eruit.



Het genieten kan weer beginnen.


James doet de race schoenen aan.


En onze blije ei had weer een grote smile.


Ook Elwood rende weer met een smile rond.


Dylan in vol genot.


En Charlie.... de ging weer meters maken.


Odin genoot ook weer met volle teugen.


Oud en jong samen.


Lucy deed ook mee aan het ren plezier.


Heerlijk hoe ze zo samen genieten.


Pebbles aan de snuffel.


Lucy aan het laag vliegen.


Donald in achtervolging op Odin.


Charlie op de uitkijk. Stoere man, woensdag 1 jaar geworden.


Donald in volle actie.



Pretletter wat kan hij heerlijk genieten van gewoon dom wat rond rennen



En dan Odin uitdagen.



Er loopt iemand langs de weg, Alarm fase 1 wordt  het.


We zien je wel hoor.


Pebbles op volle snelheid.


Blues Brother Elwood en zijn zus Blues Sister Djanis.  Prachtig stel samen.

De honden hebben heerlijk kunnen rennen en spelen. We doen ze weer in de bus en rijden terug naar Leo en de puppen.  De meiden gaan de bus uit en de heren blijven in hun benches. We gaan nog even naar binnen en werpen nog een blik op de kleintjes.

Diep in slaap




Het is half 4 geweest, tijd om te vertrekken. Ik ga nog even naar achteren en zeg Domino nog even dag, Dag vriendin tot snel weer.  We vertrekken uit Wijdenes en rijden weer naar het Noorden. Het is druk onderweg. We gaan nog langs stal om de paarden binnen te zetten en rijden dan direct door naar Winschoten voor de training van Charlie.

Charlie had nog energie over en deed het weer netjes.



Zo nu en dan even afgeleid maar dat was ook niet vreemd met laagvliegende zwaluwen en een dikke duif die op het veld neer streek.



En met Charlie hebben we weer 1 die agility leuk lijkt te vinden.


Hoi baas, moet ik komen ??


Na de training rijden we terug naar huis. Het was een drukke maar mooie honden dag. Eenmaal thuis had Charlie niet veel meer te vertellen , hij viel al snel in een dieps slaap, net als de rest van de groep.


Geen opmerkingen: