De bende van Bork is klaar voor nieuwe avonturen .

dinsdag 25 maart 2008

Paasshow Leeuwarden

Gisteren was dan de 41e paasshow in Leeuwarden. Het was hier eigenlijk geen echt paasweer. De sneeuwvlokken kwamen hier geregeld naar beneden. Om 7:00 uur was Michael al druk bezig om die indringers bij ons uit de tuin te verwijderen. Hij ging als een dol dwaze achter elk sneeuwvlokje aan dat naar beneden kwam.






Nadat meneer er genoeg van heeft is het tijd om te vertrekken naar Leeuwarden. Vanwege de sneeuwresten op de weg duurt de rit iets langer dan normaal. Aangekomen bij het Fec in Leeuwarden parkeren we de auto op de parkeerplaats. In de veronderstelling dat we gewoon via de hoofdingang naar binnen kunnen beginnen we te lopen. Helaas is er een grote verbouwing bezig, dus we moeten helemaal om het Fec gebouw heen lopen, en kunnen aan de achterkant naar binnen. Het vertrouwde ritueel van programmaboekje ophalen, plekje zoeken en spullen klaar zetten kan weer beginnen. We zijn de eersten van ons vertrouwde clubje wat aan wezig is. We houden dan ook een aantal benchplaatsen bezet voor de rest van de beagle,hamilton, showers. Langzaam aan begint iedereen binnen te komen. Nel met Andra, Piet met Yellow,Merel en Scott, Petra met Djill en Faith. De beagles zijn al redelijk vroeg in de morgen aan de beurt.
De openklasse reuen wordt gewonnen door Summer Treasure from Elly's Pack.(1u)
Dan is het de beurt aan de jonge hondenklasse. Als Alinda Michael op de tafel zet, krijgt ze van de Duitse keurmeester te horen dat Michael een 'schwerer oberkopf' heeft.



Hij krijgt vandaag dan ook de kwalificatie 2 ZG
De eerste plaats is voor My Littel Fellow Mr Kevin.(1u)
In de kampioensklasse is de eerste plaats voor Blueboy-Bevis from Heat Paradise.(1u)
De beste veteraan bij de reuen werd Floyd v Bodamy.(1u)
Summer Treasure kreeg ook nog het CAC/CACIB het RCAC/CACIB waren voor Blueboy.

Nu waren de teven aan de beurt. Eerst de puppy's
Hier werd Roeper's Blue Magic eerste.(1vb)
In de openklasse ging de winst naar Gracefull Little Delphi Artimis.(1zg)
Bij de jeugdklasse was de winst voor Dreamcatcher from Muskoka Dream's.(1u)
Fenella van de Mansveldhoeve was de beste in de jongehondenklasse.(1zg)
En de kampioensklasse werd gewonnen door Djill from Muskoka Dream's (1u)
Tevens kreeg Djill het CACIB. Het RCACIB ging naar Izabelle from Elly's pack.
Dreamcatcher kreeg het CAC en het RCAC was voor Basic Drive's Ice Cream and Cookies.

Na afloop van de beagles konden de dames en heren dus weer rustig in hun bench genieten van een welverdiende rust. Merel en Yellow zochten de warmte van elkaar op.


Ondertussen gingen we naar de andere hal om te kijken naar de verichtingen van Faith en Andra.





Faith haalde in de puppyklasse 1 vb en haar oudere zus Andra haalde in de jonghondenklasse 1u cac/cacib en BOB.

Toen beide dames klaar waren was er tijd voor ontspanning. Kleine Faith liet echt merken dat ze niets voor haar oudere zus onder deed.



Om goed half vijf verlieten we Leeuwarden om weer terug te keren naar huis. Volgende week zondag hebben we de clubmatch van de beagleclub.
(ps heb dit keer niet veel foto's kunnen plaatsen, had een verkeerde instelling op de camera, er zijn helaas niet veel scherpe foto's van deze dag)

Geen opmerkingen: