De bende van Bork is klaar voor nieuwe avonturen .

maandag 15 augustus 2011

De Borkse meute op de camping( wordt bijgewerkt tijdens onze vakantie)

Gisteren is onze vakantie begonnen. En vandaag zijn we vertrokken naar de camping. Dit jaar blijven we in Nederland. Heerlijk met de hele meute naar de Veluwe.Vanmorgen alles ingepakt en we zijn vertrokken naar Beekbergen. We zitten op vakantiepark Het Liederholt, hier hebben we afgelopen voorjaar ook gezeten met het beaglewandelweekend. We hebben de tent op kunnen zetten met mooi droog weer, helaas kwam het even later al met bakken uit de lucht.

Ons onderkomen, voor de luifel hebben we een tarp   met daaronder de kennel voor de honden, afgeschermd met een stuk windscherm. Voor Mango hebben we later nog een tarp naast de tent gehangen.


Vanavond een ronde gelopen met de heren, erg veel sporen van Wilde zwijnen, ik zal ze nog wel spotten de komende tijd. Morgen gaan we wandelen met de hele meute.......

De hele nacht heeft het hier geregend. Vanmorgen stonden er dan ook grote plassen rond de tent. De heren hebben een heerlijke eerste nacht gehad, ze waren pas rond half acht wakker. Het was buiten nog steeds vies en nat dus mochten ze heerlijk in de tent spelen. Alle vijf vermaken ze zich prima.

Dolle pret in de tent.


Als het droog wordt stoppen we de beagles in hun kennel en Mango komt aan zijn spit, Boven Mango hebben we een tarp neergehangen mocht het wel weer gaan regenen dan lag hij ook droog.

Wachten op de dingen die komen....


In de middag gaan we onze eerste wandeling maken. We volgen de rode paaltjes route. Het was erg nat geworden in het bos en je moest goed uitkijken dat je niet uitgleed. De heren moesten uiteraard door elke waterplas heen. Het duurde dan ok niet lang of de modder zat tot achter hun oren.

De eerste boswandeling van de vakantie.


Het was genieten.


Met Kevin en Jayson gingen we altijd kamperen, ze vonden het beiden fantastisch. Nu geeft Jayson het kampeer gevoel over op de jongere generatie. Hij liep te stralen in het bos tussen zijn maatjes.


Onderweg waren heel veel sporen van zwijnen. Helaas nog niets gezien. Oke geen echt zwijn gezien dan, Dylan is ons eigen varkentje.


En de oude baas nam weer het voortouw. Hij moest voorop.


Zelfs over de slagboom sprong de oude baas nog. 


Na de wandeling gingen de heren moe maar voldaan heerlijk liggen slapen.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Een super camping, je kan zien dat de honden ervan genieten. Ook wij zijn daar van het voorjaar bij mijn ouders op bezoek geweest. Tuk vond het helemaal geweldig in de bossen.
Fijne vakantie verder!
Ronnie Joanne en Tuk

Anoniem zei

Hallo Alinda en Tjeerd.
Wat een prachtige omgeving om
te wandelen. en eindelijk goed
weer. Zo kunnen we zien en
lezen wat jullie zoal doen.
Fijne vakantie verder.
Heel veel groetjes K 2.