De bende van Bork is klaar voor nieuwe avonturen .

vrijdag 26 augustus 2011

Park de Hoge Veluwe

Vanmorgen zaten we te dubben , wat gaan we doen. Gaan we wandelen vanaf de camping of pakken we de auto en rijden we naar het Nationale park De Hoge Veluwe. Een blik op buienradar bracht voor ons de uitslag. Optie twee, er werd namelijk heel veel regen verwacht. En inderdaad, Als we in Hoenderloo zijn krijgen we een enorme stortbui, het komt met bakken uit de lucht. We rijden het park op en gaan eerst naar het Sint Hubertus Jachtslot. Hier krijgen we een rondleiding. Als we na de rondleiding weer buiten staan is het inmiddels droog en vervolgen we onze reis door het park.

Het was donker en nat op het park.



Het Sint Hubertus Jacht slot


De regen kwam nog steeds met dikke druppen naar beneden.


Prachtige glas en lood ramen in het jachtslot


Als we de rondleiding hebben gehad rijden we verder over de Veluwe. Het is inmiddels droog geworden en we genieten van een prachtige omgeving.





We verlaten het park en rijden richting het Deelerwoud. Hier maken we een heerlijke wandeling met de jongens. De heide staat vol in de bloei, en ook hier weer prachtige vergezichten.


Prachtig de paarse vlakte


Alinda met Jayson, Dylan en Michael op de grote stille heide.


Kleine Justin is iets op het spoor.


En Michael had plezier , hij wilde steeds spelen met Jayson.


Ze straalden van oor tot oor.


Genieten van je maatjes.


Kom op Jayson ...... spelennnnnnn


De oude baas, hij heeft zich boven verwachting goed gehouden deze 14 dagen. Elke dag was voor hem een feest.


Met deze wandeling kwam er een eind aan onze twee weken op de Veluwe. Morgen gaan we inpakken en rijden we weer terug naar huis. 14 dagen, ze vlogen voorbij. Maar wel 14 dagen waar we met veel plezier op terug kijken. Heerlijk wandelen en bezig zijn met je 5 beste maatjes. En ze hebben genoten.  We waren een atractie waar we verschenen met onze 5 toppers, ze waren op de camping de knuffelsensatie voor de kinderen .  Morgen nog een laatste rondje over de camping en dan is het voorbij.


Voor vanacht wordt er weer zwaar weer voorspelt, uit voorzorg hebben we de tarpen al voor de tent weggehaalt , hopelijk valt het mee en kunnen we morgen de tent droog oppakken.

Geen opmerkingen: