De bende van Bork is klaar voor nieuwe avonturen .

zaterdag 20 augustus 2011

En toen werd het warm

En toen werd het warm op de Veluwe. 's morgens en 's avonds is het voor de honden nog lekker wandelweer. Overdag houden we ze nu rustig. Gisteren hebben we een rondje Veluwe gedaan met de auto. Airco aan en het is lekker koel in de auto, We kwamen midden in een grote wielerronde terecht.

Typisch Tukkie, 's avonds als de honden heerlijk los door de tent scharrelen zoekt Dylan altijd een plekje bij of tegen ons aan. Het liefst kruipt hij in je broekzak.


Of naast je in de stoel. De rollen zijn hier nu omgekeerd. Ik zit op de grond met de laptop en Dylan kijkt vanuit de stoel wat ik aan het doen ben.


We kwamen dus midden in een wielerronde terecht. De kopgroep had drie minuten voorsprong op het grote peleton.


De grootste bank van Nederland was ook aanwezig.


Gisteravond een ronde gedaan met de vier beagles. Daarna een grote ronde alleen met Mango. Heerlijk allen met de honden door de uitgestrekte bossen, het heeft iets. Mijn orientatie vermogen is aardig goed, maar ik denk dat ik hier in de bossen toch wel zou verdwalen. Vlak bij de camping lag een doodgereden hazelworm.


Moe vielen de jongens heerlijk in slaap.



Vanmorgen werd het al snel warm. We besloten om rustig aan te doen. Alinda heeft de was gedaan en ik heb een stukje met de honden gelopen.  Weer terug op de camping het windscherm wat langs hun kennel hangt maar even verschoont. Waar 1 reu de poot optilt wil de rest namelijk ook een geurtje achterlaten. Alles is weer heerlijk fris nu.

En toen kwamen er 3 koppies omhoog.


Alles is weer schoon en fris, Het scherm hebben we nu omhoog gedaan zodat er wat meer schaduw voor de jongens is.

Heerlijk liggen ze weer te genieten.


En terwijl Alinda de was ophangt houdt Mango de wacht.


Langzaam aan begint het nu weer wat drukker te worden op de camping, de laatste twee dagen zijn er veel mensen vertrokken. Alinda is nu op de fiets naar Beekbergen voor de noodzakelijke boodschappen.  Morgen gaan we op familiebezoek, puppie knuffelen

3 opmerkingen:

Elfie zei

Dylan,
Wil je morgen ook de groeten van mij doen aan Baas Leo en Baas Petra. Veel plezier op je vakantie.

dikke knuffel
Elfie

Anoniem zei

Hey, wij gaan ook puppie knuffelen! We hebben er ook veel zin in hoor.

Jan, Mathilda, Steven, Richard en Mika

karlijn zei

die foto met de koppies boven het doek uit geweldig haha