De bende van Bork is klaar voor nieuwe avonturen .

maandag 15 augustus 2011

Vervolg van onze vakantie (Deel 2)

Een heerlijke nacht volgde, de heren lagen allemaal heerlijk te dromen en zonu en dan kwam er zelfs gesnurk uit de benches. Vanmorgen werden we wakker met de zon op de tent, een stralende dag stond ons te wachten. We hadden besloten om vandaag met de auto naar Uchelen te gaan. Van af het Leesten zouden we dan gaan wandelen met de honden. Het Leesten is een losloopgebied voor honden. Onze ervaring met dit gebied is niet zo best en onze heren zijn ons te kostbaar. Ze komen dan ook niet los van de riem. Veel mensen keken ons dan ook raar aan dat wij aangelijnd door het hondenlosloop gebied liepen. We verlaten het terrein door de hekken en zoeken een eigen weg door de uitgestrekte bossen. De honden genoten weer met volle teugen en de oude baas het meest.

Aangelijnd liepen we door Het Leesten. Jayson had geen geduld. Michael mocht niet eens even rustig plassen.


En meneer was weer haantje de voorste.


Alinda liep te genieten met drie van haar heren.


De oude baas had zijn grijns weer van oor tot oor.


En ons zwijntje was er ook weer. Dylan liep steeds heerlijk door de modder.


En ging er zelfs heerlijk in liggen rollen. Heerlijk, Een hond die echt hond mag zijn. Als ze weer droog zijn strijk je het zand er zo weer uit.


We komen weer door het losloopgebied en  weer worden we vreemd aangekeken.


Na ruim twee uur komen we weer bij de auto, Jayson liep nog steeds voorop, De oude baas had vandaag weer energie voor twee.


Onderweg naar de camping rijden we nog even bij een bouwmarkt aan voor een stuk gaas en twee palen. hier zal ik vanavond de tent mee afsluiten zodat de honden heerlijk los in de tent kunnen  met de deur open. Als we weer bij de tent zijn vallen de heren allemaal weer heerlijk in slaap.


Justin lag zelfs met zijn oren midden in de waterbak.


In de ren ligt een groot kleed, de heren trekken dit altijd op een bult. Tja en als je dan wel met elkaar op het kleed wilt liggen dan moet je soms slim zijn.


Tja en dit is een vorm van beaglepesten. Een beagle en eten dat zijn twee handen op 1 buik. Nu staat Alinda te wokken naast de ren en de wind met heerlijke eet geurtjes gaat over de ren.


De avond valt over de Veluwe, een mooie dag kwam ten einde.


En als het buiten kouder wordt zet ik het gaas voor de tent opening. Zowel wij als de honden zitten heerlijk binnen en kunnen toch nog naar buiten kijken.


Morgen is er weer een dag..........

Geen opmerkingen: