De bende van Bork is klaar voor nieuwe avonturen .

zaterdag 27 augustus 2011

We zijn weer thuis

We zijn weer thuis. In tegen stelling tot de eerdere voorspellingen is het de hele nacht zo goed als droog gebleven. We hebben de tent dan vanmorgen ook redelijk droog kunnen inpakken. Voordat we weggaan hebben we nog een aantal foto's gemaakt van de grootste vriendjes van onze heren, deze twee weken op de camping. Wouter en Merel, onze buurkinderen. 1 met de hele meute en een aantal waar ze op staan met steeds een andere. Deze stuur ik naar hun toe als herinnering aan de leuke tijd die ze met onze vijf heren hebben gehad. Knuffelen, kunstjes doen en 's avonds helpen met het uitlaten. Ze vonden het geweldig. Als we alles ingepakt hebben verlaten we de camping en gaan terug naar huis. Er komt een einde aan twee leuke weken.

Alinda, ik zelf, de hele meute en Wouter en Merel.


Als we thuis komen gaan de jongens eerst een rondje door het huis en tuin doen. Als ze alles weer hebben geinspecteerd vallen ze vermoeid neer.

Jayson viel in een erg diepe slaap op de stoel


Michael lag voor de tafel op het kleed.


Dylan kroop in de hoek van de bank.


Justin lag heerlijk tegen de leuning van de bank.


En Mango kroop ook heerlijk op de stoel.


Na twee weken wandelen konden ze nu heerlijk uitrusten. En moe dat zijn ze. Heerlijk lagen ze te dromen, de pootjesbewogen alle kanten op. Inmiddels is de auto weer uitgepakt en draait de wasmachine weer overuren. We zijn weer thuis.

Geen opmerkingen: