De bende van Bork is klaar voor nieuwe avonturen .

maandag 23 juli 2012

Alles begint weer zijn normale weg te vinden

We zijn nu een aantal dagen terug in Nederland. De campingspullen zijn weer schoon en opgeborgen. Zweden is nu een mooie herinering geworden. 3 heerlijke weken. De honden waren helemaal gesloopt toen we terug kwamen. Ook voor hun was het een hele onderneming. Heel veel nieuwe indrukken en ontzettend veel lekker geurtjes. De eerste dag thuis hadden we geen kind aan ze.




Vreugde en verdriet lagen dicht bij elkaar. Helaas hebben we donderdag aan het eind van de middag onze kat Cindy moeten laten inslapen. Acuut nierfalen werd haar fataal. Ze was al bezig zichzelf te vergiftigen. Cindy is 14 jaar geworden. Rust zacht lieve Nin.


De heren waren ook zaterdag nog erg lui en hingen wat rond in de tuin of in huis.


De roedel was nog niet compleet. Jayson was nog aan het logeren in Wijdenes. Op zondag zouden we de oude baas ophalen. Petra had 1 van haar teven loops dus onze heren bleven mooi thuis. Vonden ze waarschijnlijk ook niet zo erg konden ze nog wat uitrusten want er staat hun volgende week weer een druk programma te wachten.

We rijden naar Wijdenes en je kunt echt zien dat het Noorden nu vakantie heeft gekregen. Onderweg is het allemaal caravans richting het Zuiden. Nu de nieuwe weg door de polder klaar is is de reistijd voor ons met ruim een kwartier ingekort. Das wel lekker. Het is stralend helder en we kunnen het hele markermeer overzien. Als we de auto het erf oprijden worden we al luid begroet door de Muskoka dames. Direkt valt het ons op dat de oude baas loopt te stralen. De grote grijns zit weer rond zijn bekkie. Toen we hem drie weken terug brachten was het een oude man geworden. Zijn kuchje was erg aanwezig en hij liep stram. Maar gisteren kregen we een ander hond mee terug naar huis. Het kuchje is zo goed als verdwenen en hij straalt van oor tot oor. We genieten van de meute en ook van een andere loge. Maggie, dit is een pup uit het laatste nest en is nu een aantal maanden oud.  

Djane was weer vrolijk.


Djoplin en Maggie hadden lol met de kong.


Domino kwam weer uitgebreid knuffels halen.


Jayson liep stralend tussen Daphne , Djill en Dana.


Jayson 16 en Daphne bijna 14 jaar oud.


De oude baas was fitter dan drie weken terug.



In de middag gaan we nog op puppiebezoek bij Justin zijn zus Misty. Misty is de trotse mama van 7 mooie puppen. Het blijft toch een fantastisch iets dat kleine spul.





Na heerlijk geknuffeld te hebben met de pups gaan we terug naar Wijdenes. Jayson gaat weer met ons mee naar het noorden. We bedanken Petra en Leo voor de goede zorgen en rijden naar huis. Thuis wachten de andere jongens met grote smart op de thuiskomst van vriend Jayson. Hij wordt door alle vier begroet en er wordt heerlijk door de tuin gerend.

Voordat we weggaan krijgt Jayson eerst nog wat te eten samen met zijn harem.


Weer thuis tussen zijn vriendjes. De oude baas moest rennen voor de bende van Bork.


Kom op Jayson vertel .... hoe was het met onze familie....


Uiteindelijk gaat hij weer in zijn bak liggen. Mango en Justin gaan bij hem liggen. Justin slikt de oude baas heel lief over zijn snuit.


Ook Mango is blij dat zijn oude makker weer thuis is.


Geen opmerkingen: