De bende van Bork is klaar voor nieuwe avonturen .

donderdag 5 oktober 2023

Charlie zijn week

 Terwijl wij in Tsjechie zaten was Charlie een week te logeren in Roden bij Jan en Jenny. De kleine man was nog te jong om mee te gaan naar het buitenland en was enorm welkom bij Jan en Jenny om daar te logeren terwijl wij weg waren.

De donderdag voordat wij weggingen brachten we de kleine man al naar Roden. Vanaf het eerste moment voelde hij zich er tussen tussen zijn tantes Beaver en Dijocey en natuurlijk 'oma' Elfie.  De hele week zagen wij leuke berichtjes van Charlie zijn avonturen in Roden voorbij komen. Van plassen in huis terwijl Jan en Jenny buiten in de regen staan, tot het uitschelden van een kalebas en egel in de tuin. Zijn exclusieve eetlust wist hij ook duidelijk te maken door slakken mee naar binnen te slepen. Ook de klompen van Jan waren niet veilig. Heerlijk rennen met Beaver en Dijocey en samen met Elfie aan de wandel. Zondag middag hebben we onze kleine vriend weer opgehaald. hier enkele foto's van Charlie zijn week.

Sportonderwijs. Samen met Jan voor de tv kijken naar het EK Wielrennen .


He baas heeft ook zulke schoenen als ome Jan.



Wat een rare voetbal.


He hallo, happies graag !!



Moe van druk spelen, heerlijk slapen in de mand.


Of lekker liggen bij  mijn nieuwe vriendinnen.


Oma Elfie, de zus van opa Dylan.


Slapen tussen alle speeltjes.


Met tante Dijocey


Oeps, mezelf versiert met een bijtring.

Zondag middag hebben we onze kleine vriend weer opgehaald. Jan , Jenny, Elfie, Beaver en Dijocey heel erg bedankt voor de goede zorgen deze dikke week voor onze kleine man.

Ik maak nog een foto van Charlie met zijn vriendinnen


We rijden terug naar huis en daar wordt Charlie weer herenigd met de meute. We zijn weer compleet.



Geen opmerkingen: