De bende van Bork is klaar voor nieuwe avonturen .

donderdag 29 augustus 2013

28 /29 augustus. Het is voorbij

Aan al het goede komt een einde zo ook aan deze vakantie. Het lag in de bedoeling om 14 dagen naar de camping te gaan. Afgelopen dinsdag zouden we dan weer terug komen. Maar het voldeed ons zo goed dat we besloten om er twee dagen aan vast te knopen. De tijd vloog voorbij. Gisteren zijn we begonnen langzaam aan begonnen met het schoonmaken en opruimen van de tent luifel. Het was mooi zonnig weer dus ideaal om al vast een deel goed schoon en droog te krijgen.

28 augustus

De kuip vloer moest er uit, tja dan heb je bijna een complete volksverhuizing, alles wat er op staat moet eerst naar buiten.


En poetsen maar.


Luifels er voor weg, de afbraak is begonnen.


In de ondergaande zon maak ik nog een lange wandeling met de heren. Als eerste met Mango en Elwood. En precies op dezelfde plaats waar ik eerder deze week de beagles in de ondergaande zon op de foto had gezet kon ik nu deze twee heren vast leggen.

Als een geoliede machine niets ontgaat ze, aan alle kanten ogen.


Het waren twee mooie weken, de heren en wij hebben genoten.


Elwood en Mango zijn nog meer naar elkaar toegegroeid, zo mooi om te zien.


29 augustus.

De kenneltjes zijn verplaatst en we ontbijten voor de laatste keer op de camping. De bus staat klaar om ingepakt te worden.


De tent ligt plat, helaas niet helemaal droog dus thuis zal hij nog een keer uit moeten om te drogen.


Elwood laat nog 1 keer zien wat hij gezien heeft van de konijntjes, of zou het een laatste poging zijn om te ontsnappen en dan niet mee naar huis te hoeven?


Ons onderkomen van de afgelopen 17 dagen. De tent is inmiddels al 12 jaar maar voldoet nog steeds prima.


Alles ingepakt, en klaar voor vertrek. de honden vielen direct in een diepe slaap.


Met het sluiten van de deuren van de bus was de vakantie voorbij. Dit was dan ook mijn laatste vakantie verslag van de Borkse meute op de camping. 2 baasjes en vijf honden samen in een tent.  Its a way of live.

Geen opmerkingen: