De bende van Bork is klaar voor nieuwe avonturen .

vrijdag 6 juli 2007

Beagle worstelen

Na dat de heren hier uitgeoefend zijn voor het zogenaamde beagle trekking hebben ze een nieuwe sport geïntroduceerd namelijk; beagle worstelen. Benodigdheden zijn 2 worstel beagles en een scheidsrechter. Bijna alles is toegestaan.















Hier ziet u het voorstellen van de worstelaars. Rechts is regeerend Westerborks kampioen 'Killer Mike' en links staat zijn uitdager 'Woeste Max'.


De wedstrijd staat onder leiding van scheidsrechter Mr Kevin v/d O. Hij zal er op toe zien dat het allemaal netjes, volgens de regels, verloopt. Met zijn 12 jaar heeft hij heel heel wat beagle worstel partijen meegemaakt dus hij weet de kneepjes van het vak.











 


Hier krijgt 'Woeste Max' een zegje van de scheidsrechter. Er was een overtreding begaan volgens Kevin.





Het gaat soms erg ruw. Maar met een scheidsrechter die er goed bij staat blijft het een nette worstel partij.







Na een goed half uur is de strijd nog niet beslist. Kevin besluit dan ook maar om ze beiden uit te roepen tot winnaar van deze partij.













Na dat de heren de scheidsrechter bedankt hebben gaan ze naar binnen, voor de prijs uitreiking, en kan de aanwezige pers foto's maken van de winnaars.






























Hier zitten de heren voor de persconferentie en beantworden alle vragen met luid geblaf. Waarschijnlijk komt er nog een worstel partij want de heren zijn van mening dat er maar 1 winnar kan zijn van het Westerborkse kampioenschap Juli 2007

Geen opmerkingen: