De bende van Bork is klaar voor nieuwe avonturen .

maandag 2 juli 2007

Wie komt daar aan ??

Vanmiddag is het dan zover. Max zal komen logeren. Vol ongeduld staan we al te wachten voor het raam. We kijken echt alle kanten op maar we zien hem nog niet verschijnen.





Wat kan wachten dan lang duren. Ondertussen zitten de baasjes ons te pesten door te roepen:"Wie komt daar aan." We springen weer op onze uitkijkposten en zien al snel dat het weer loos alarm is. Ook zit baasje wat met zijn foto toestel te spelen en probeert een paar leuke foto's van ons te maken. Om hem niet teleur te stellen gaan we er maar eens eigenwijs voor zitten.



















Dan horen we een auto aankomen en die stopt vlak voor ons huis. Ja joepie Max is er ! Zijn kleine baasje tilt hem op voor het raam en wij gaan direct rennen richting de deur waar door hij naar binnen komt joepie joepie.








We begroeten elkaar uitbundig. Max zijn baasjes hebben ook allemaal speeltjes voor ons meegenomen. Maar voordat we daar mee gaan spelen gaan we eerst even lekker ouwehoeren en rennen door huis en tuin. Laat het feest maar beginnen wij vermaken ons hier de komende drie weken wel. Baasjes van Max vanaf deze plaats wensen wij jullie een goede vakantie toe.





Geen opmerkingen: