De bende van Bork is klaar voor nieuwe avonturen .

dinsdag 10 juli 2007

Vandaag jachttraining.

Vandaag hebben we jachttraining gehad van ons baasje. Baasje had ons verteld dat de beagle vroeger een goede jachthond was. Wij als generatie van de toekomst zouden daar nog wel wat van kunnen leren.
Dus wij moesten ons beste beentje voorzetten om te laten zien dat wij ook echte jagers waren.

Een eerste vereiste is dat je zeker weet dat er een prooi in de buurt is. Wij gingen op gansen jacht dus wat doe je dan. Je kijkt goed rond of je iets ziet wat op een gans lijkt..



Ook kun je afgaan op het geluid. Het geluid van de gans komt neer op een luid gak,gak,gak.
Als je iets gezien of gehoort hebt is het afwachten. Baasje is hier de schutter en toen er een luide knal klonk waren wij erg attent. Bingo waar zal ie vallen.


"Zoek zoek" roept de baas:" pak hem". Wij als gekken zoeken maar we zien nog niets. Tja hij moet natuurlijk eerst nog hoog uit de lucht vallen.



Opeens neemt Max een jump en grijpt zo een gans uit de lucht. Whow we hebben hem.
















Maar deze gans laat zich niet zo gemakkelijk pakken. Hij probeert er vandoor te gaan. Dat kun je beter niet proberen met Max in de buurt. Max springt nog eens op en pakt hem nu wel goed beet
















Jaaaaa hebbes samen nemen we de gans in de bek en lopen er trots mee naar baasje. Kijk baas ook wij kunnen jagen .















Kevin en Jayson hadden ons bezig gezien en waren onder de indruk van ons team work. Ze wouden dan ook graag met ons, en de prooi, op de foto.
.















Zo wij eten gans vanavond
Een lebber met veren van Mike en Max

1 opmerking:

Anoniem zei

Wat een prachtig 'thuis' heeft onze Max toch! We lezen iedere ochtend op ons terras de nieuwe berichten uit het verre Holland. Max is zo toch nog een beetje bij ons...Na de basis-cursus van de AHOV krijgt hij nu een gratis training in sociale huishond...Dank voor al jullie berichtgeving!
groeten aan de beestenbende!

Tot gauw,

Kap kunh Kaap

Leonie, Tim, Gerda & Erich