De bende van Bork is klaar voor nieuwe avonturen .

donderdag 15 augustus 2024

Cooper ontmoet zijn familie in Roden

 Vorige week zijn we een middag met Cooper , Charlie en Dylan naar Jan en Jenny in Roden geweest. Cooper leerde dus de Roder dames kennen. Hij heeft heerlijk gespeeld vooral met Charlie en Beaver .

Het werd Cooper zijn 2e langere auto ritje. We hadden hem bij Charlie in de bench gedaan. Tis even puzzelen hoe we Charlie gewoon overal  gelijk waardig er bij betrekken. Hij was natuurlijk de jongste en moet nu niet op een zij spoor komen voor zijn gevoel. Dus Cooper bij zijn grote broer in de bench ipv bij Dylan, waar we meestal de pups de eerste ritjes bij in doen. We zijn Westerbork nog niet uit of hij neemt eht voorbeeld van Charlie al over, auto is slapen voor de heren en Cooper valt dan ook al snel in slaap. In Roden doen we de schuifdeur open en zitten beide heren keurig te wachten.


Cooper volgt Dylan en Charlie en loopt heerlijk vrij de tuin in  en maakt kennis met Elfie, Beaver en Dijocey. Charlie kent de dames uiteraard al en samen met Cooper daagt hij Beaver uit tot spelen.


En daar heeft Beaver wel zin in.


Prachtig om te zien hoe beide met kleine Cooper spelen.



Kleine man ging helemaal op in het spel



Beaver vangen


Even later speelt hij heerlijk in zijn eentje met een tennisbal.



Lol in je eentje.



Heerlijk uitglijden als je de bal wil pakken.





Focus op de bal.



Charlie doet ook even mee.


Zo mooi hoe deze 2 al vriendjes zijn.



Pak hem dan.



En uiteraard moet er een foto gemaakt worden van Cooper tussen oma Elfie en Opa Dylan. Een uniek moment om de kleine man van 10 weken tussen broer en zus van 16 en een half te zien zitten.

Maar om ze alle drie redelijk normaal recht in de lens te laten kijken was nog even een dingetje.



Tongetje uit heeft hij snel geleerd in een week van opa.


Maar de aanhouder wint en daar is ie dan. Elfie en Dylan broer en zus  16 en een half en kleine Cooper  10 weken, een bijzonder kostbaar moment om dit mee te maken.



Geen opmerkingen: