De bende van Bork is klaar voor nieuwe avonturen .

dinsdag 8 september 2015

Vakantie Wales, 1 September

Ons verblijf in Snowdonia zit er op. Vandaag zakken we weer af naar Pam in Llanidloes. Als we wakker worden is het helaas niet droog een lichte miezer regen komt naar beneden. De tent krijgen we dan ook niet droog ingepakt. Inpakken van de bus is een handigheidje geworden, en ondanks dat we met meer spullen weggaan dan we gekomen zijn past het er weer makkelijk in. Volgorde van inpakken maakt niet zoveel meer uit, het enige wat we straks nog nodig hebben zijn onze slaapspullen en de tent, die moeten dus wel voor het grijpen liggen. We praten nog even met de camping eigenaar. Het was dat ze wist dat we vijf honden hadden anders had ze het niet gemerkt. Zo rustig waren ze geweest, een groot compliment van haar naar ons. We nemen afscheid en verlaten Snowdonia in de miezer regen. Hoe verder we rijden hoe beter het weer wordt, het is net of nemen we het mooie weer van eerder deze week mee naar de andere kant van het gebergte. Na een rit van2 uur zijn we weer terug bij het reservoir. We rijden via de andere kant en ik maak wat foto's hier is duidelijk te zien hoeveel water ze hebben laten stromen uit het reservoir. Het peil is aardig lager dan normaal. We rijden door naar Pam haar huis en zetten de tent en kennel weer in de tuin. Alinda belt even met Pam en ze overlegd of het goed is als we gaan BBQ en. Wij zorgen voor vlees en drinken, een bedankje van ons richting haar voor de gastvrijheid de we mochten ontvangen. De honden weer in de auto en op naar Newtown waar we bij de Tesco de boodschappen gaan halen. De honden lagen weer heerlijk te slapen voor hun was het weer een reisrustdag.

Nog 1 keer konden we genieten van dit typische Engelse uitzicht vanuit de tent.


Elwood wil er niet aan toegeven maar eigenlijk was hij best wel moe .

 
De berg voor ons ging gehuld in regenwolken. Langzaam zag je de bui wegtrekken.
 



 


We ruimen de tent weer op. Toch handig deze tenten, ze staan in een paar seconden en je hebt ze ook zo weer ingepakt.


 
Het gras onder de tent was aardig geel, ons looppad in de tent was duidelijk zichtbaar.
 


En toen was het veld leeg.


Honden weer in de bus, en rijden maar op naar Midden wales.


We rijden rustig door en het weer werd dus steeds beter. Via Hafren forrest komen we boven het reservoir


Ik loop even naar de waterkant. Duidelijk zichtbaar hoeveel lager het waterpeil staat.





Onderweg naar Newtown stonden we stil achter de haag knipper, deze hoeft zich niet te vervelen hagen genoeg in dit deel van Wales.

 
We hebben een gezellige avond samen met Pam en Paul. Tegen een uur of elf duiken we de slaapzak weer in. Op naar onze laatste dag in Wales.



 

Geen opmerkingen: