De bende van Bork is klaar voor nieuwe avonturen .

dinsdag 8 september 2015

Vakantie Wales, 31 Augustus

Door schaap geblaat en vogelgezang worden we gewekt, de zon doet ook al weer een poging om zijn mooie vorm ten toon te stellen aan de blauw lucht. Het wordt 1 tonig maar opnieuw beginnen we de dag met Spek, eieren, worst en bonen in tomatensaus. Na het ontbijt gaan we weer de bergen in.  Bij Bedgellert hebben we een mooie route waar het heerlijk vertoeven is. Opnieuw bergje op en bergje af, de kuitspieren va ons en de bil spieren van de heren zijn aardig getraint deze dagen. Vooral Elwood heeft echte spieren gekregen in zijn billen. Het is heerlijk weer en we genieten volop, we komen niet veel mensen tegen maar de mensen die we deze dagen tegengekomen waren met wandelingen vonden het allemaal een prachtig gezicht, twee volwassenen met 5 prachtige heren. We kregen veel complimentjes. We lopen nu bijna drie uur en beseffen ons dat het de laatste wandeling is hier in Snowdonia deze vakantie.

Het was zweten in het zonnetje.



De meute, wat hebben ze zich goed gehouden deze dagen, het was intensief voor ze. Heel wat anders dan een wandeling in de bossen van Drenthe.







Drentse keienwegen liggen er toch iets vlakker in. Het was donders oppassen dat je hier je enkels niet verzwikte.






Opnieuw prachtige vergezichten.







Een oude brug over een riviertje.


Twee stroompjes kwamen bij elkaar.



Weer terug bij de tent werd de heuvel weer geel, helaas niet zo geel als een dag eerder.



In de avond ruimen we de luifel al vast op. Hij was goed droog en we hebben hem niet meer nodig deze vakantie.



Michael speelt nog een beetje buiten de tent, hij had blijkbaar nog wat energie over.

 
 
 Morgen verlaten we Snowdonia en zakken weer af naar Pam in Midden Wales. We hebben hier een fantastische tijd gehad, terug komen doen we zeker.  Het werd donker en we gaan slapen nog 1 keer hier in de rust van Snowdonia.
 

 

 

 

 

 
 

Geen opmerkingen: