De bende van Bork is klaar voor nieuwe avonturen .

maandag 7 september 2015

Vakantie Wales, 29 Augustus

Vanmorgen was er al vroeg bedrijvigheid op het veld. Iedereen was vroeg wakker om de dag optimaal te benutten. Wij bouwen opnieuw een rustige dag in voor de heren. Hadden we eerder deze week de onderkant van het eiland Anglesey bekeken vandaag zouden we de bovenkant bekijken. Via de andere brug rijden we naar het eiland en gaan dan omhoog richting Beaumaris, we volgen de kustlijn. Dit lijkt het duurdere deel van wales, luxe huizen met prachtige tuinen staan hier aan de rand van de baai. Overal heb je een prachtig uitzicht over de kustlijn.

De heren waren nieuwschierig wat er voor vandaag op het programma stond.
  

Opnieuw was het stralend mooi weer.



Een foto genomen vanaf een parkeerplaats bij Beaumaris, aan de anderkant ligt het vaste land van Wales met de bergen van Snowdonia verborgen in de wolken
 


we volgen de kustlijn en via hele smalle weggetjes komen we op de mooiste plekjes. De wegen zijn soms zo smal dat de bus er maar net langs kan.


Bij Benllech proberen we aan de kustlijn te komen en kijken we of er een mogelijkheid is om te wandelen. Dat viel tegen. Het was een klein dorpje waar maar 1 weg naar toeging. Meer was er niet.


 
we rijden door en komen in het meest noordelijke plaatsje in Wales Llanbadrig. Iets verder ligt Cemaes daar vinden we een mooi wandelgebied voor de honden, Licht glooiende graslanden met uitzicht op de zee. We wandelen hier een stuk op de rand van het klif en kijken uit over de Irish Sea. Uit de wind in de zon gaan we een tijdje zitten. De heren spelen om ons heen en genieten net als wij volop van dit mooie plekje.
 


Elwood met zijn onuitputtelijke bron van energie wil even stoeien met Alinda.



Justin genoot, In deze twee weken is hij behoorlijk veranderd, zijn tress is een stuk minder geworden.






Ohhh baasje je bent toch zo lief


In gedachten verzonken tuurt Mango over de zee.


Onze happy veteraan. wat genoot Michael van alles om hem heen.





Even knuffelen met Mango.


 
 Michael en Dylan.
 


Eigenwijs....... Wie Ikke ??


Dylan, had weer een plek gevonden waar hij heerlijk kon rollebollen.




De mannen van Bork.


Na een heerlijke tijd in het gras te hebben gezeten is het toch weer tijd om verder te gaan.


We rijden het laatste stuk langs de kustlijn en komen dan weer op de weg naar Holyhead, hier nemen we de snelweg weer terug naar de brug bij Bangor. Op de camping hebben we nu ook aan de andere kant buren gekregen, twee mannen op een motor staan nu naast ons. Elwood maakt kennis met ze en is niet bang.

Geen opmerkingen: