De bende van Bork is klaar voor nieuwe avonturen .

zondag 6 september 2015

Vakantie Wales, 22 Augustus.

Regen, regen, regen, het lijkt wel of zijn we gewoon in Nederland, alhoewel het daar op dit moment stralend zomerweer bleek te zijn. Het komt hier op dit moment met grote hoeveelheden uit de lucht. De ren van de beagles dek ik af met een dekkleed en Mango krijgt de strandtent tot zijn beschikking, zo kunnen ze toch nog redelijk droog buiten zijn.


Terwijl buiten de regen nog steeds naar beneden komt zitten wij binnen aan een Engels ontbijt.


De regen blijft vallen maar langzaam komen er lichte plekjes in het wolken dek. We wachten nog even en maken ons dan gereed om te gaan wandelen. Het miezerd nog wel maar ook dat zal langzaam verdwijnen. De honden staan al vol ongeduld te wachten, de regen poncho aan en wandelen maar. We lopen de weg op en draaien naar rechts af richting het uitkijkpunt boven op de dam.


Tussen de heuvels hangen flarden met mist, dit geeft mooie mysterieuze beelden. Langzaam aan begint het nu droog te worden, we genieten van alles om ons heen.





Boven bij het reservoir heb je een mooi uitzicht over het hele stuwmeer.



Alinda en Pam met de hele meute, Kayza, Justin, Dylan, Elwood, Michael, Mango, Theo en Odin




Pam met de vier Hamiltons, Kayza, Mango, Theo en Odin. Mango zit als een trotse heer voor de groep. Vanaf dag 1 heeft hij hier in Wales zijn schoenen aan en tot nu toe nog helemaal geen blaren op zijn voeten. Dat is wel eens anders geweest als hij zonder schoen liep hier in de heuvels.


De panorama views zijn hier echt fantastisch.



We wandelen nu aan de andere kant van de heuvel naar beneden en nemen daar even een rust moment. En genieten van alles om ons heen.

Dylan en Michael.


Kayza, Pam, Theo en Odin



Heerlijk even uitrusten op de picknickbankjes.


De Borkse bende samen met mij.



Schapen zijn er hier in overvloed, de door hun achter gelaten dropjes waren graag geziene traktaties voor de honden bekkies, daar waren we minder blij mee en als Dylan er dan ook nog eens heerlijk in gaat liggen rollen..........


Langzaam aan maken we ons klaar om onze tocht te vervolgen. Via de bloeiende heide in de heuvels lopen we terug naar het Dam house, na een wandeling van 2 en een half uur komen we hier weer aan. Inmiddels is de regen helemaal verdwenen en staat de zon volop te stralen.


De honden gaan de tuin weer in en zoeken allemaal een plekje, ze vallen 1 voor 1 in een diepe slaap, maar niet voor lang want de batterijtjes laden snel op hier in het mooie Wales.



Dylan en Mango komen weer dichter tot elkaar, oude liefde roest dus blijkbaar toch niet.


Terwijl de honden allemaal heerlijk genieten in de tuin ga ik nogmaals terug naar de rivier om wat mooie plaatjes te schieten.  Het waterpeil is een stuk lager dan eergisteren en ook is de stroming minder woest.



 


Duidelijk zichtbaar hoe onvlak en glad als de stenen zijn die normaal verborgen gaan onder het wateroppervlak.


Na een hele serie foto's ga ik ook weer terug. Ik snoei het laatste stukje van de haag nog even en onder het genot van een drankje genieten we na van deze mooie maar gedeeltelijk natte dag.

 

 

Geen opmerkingen: